ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2022

2022-04-26 10:54

 Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις που προγραμμάτισε ο Σύλλογός μας για τον εορτασμό του φετινού Πάσχα. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, στο οποίο συνετέλλεσε η άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα γιορτάσαμε όλοι μαζί την ανάσταση του Κυρίου μας.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Μεγάλη Τετάρτη με την παιδική εορτή στο πνευματικό μας κέντρο, στην οποία μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν λαμπάδες σε καταπληκτικά χρώματα και συνδυασμούς.

Εικόνα

Εικόνα

 Ακολούθησε ο στολισμός του επιταφίου την Μεγάλη Πέμπτη στην εκκλησία του χωριού μας, μετά την ακολουθία των παθών, όπου οι γυναίκες, μετά από δύο χρόνια, υπερέβαλαν εαυτόν και μας πρόσφεραν μία πανέμορφη δημιουργία.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 Το μεγάλο Σάββατο εορτάστηκε η Ανάσταση του Κυρίου μας και πραγματοποιήθηκε η λήψη του Άγιου Φωτός από τους Αγίους Τόπους με αποστολή του συλλόγου μας από το αεροδρόμιο Βασιλιάς Πύρρος των Ιωαννίνων, το οποίο λόγω μεγάλης καθυστέρησης παραδόθηκε στους πιστούς την Κυριακή του Πάσχα, κατά την τέλεση του Εσπερινού της Αγάπης. Κατόπιν, ακολούθησε συνεστίαση χωριανών στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού όπου σε εορταστικό κλίμα αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν μία όμορφη και ζεστή βραδιά.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode