ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

2022-11-30 12:06

 Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης της νέας παιδικής χαράς στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Αρταίων.

Εικόνα

 Η νέα παιδική χαρά θα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υπάρχων νομικού πλαισίου και θα διαθέτει την απαραίτητη πιστοποίηση από τους αρμόδιους φορείς.

Εικόνα

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κατασκευαστούν αγωγοί καλωδιώσεων και αποχέτευσης στο υπέδαφος, νέο περιμετρική κατασκευή από σκυρόδεμα για ανύψωση του εδάφους με σκοπό την κάλυψη των ριζών των κυπαρισσιών, αφαίρεση όλων των δέντρων εκτός από τα κυπαρίσσια, κάλυψη όλης της επιφάνειας με σκυρόδεμα και κατόπιν τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων, τοποθέτηση 4 φωτιστικών σωμάτων και μίας βρύσης και στο τέλος των οργάνων, ήτοι μίας διπλής κούνιας, μίας τσουλήθρας και δύο ελατηρίων.

Εικόνα

 Εντός της παιδικής χαράς έχει προβλεφθεί διάδρομος κίνησης πεζών πλάτους 1.2 μέτρων κατά μήκος της παιδικής χαράς, καθαρή χωμάτινη επιφάνεια 1χ1 γύρω από κάθε κυπαρίσσι και είσοδος με μπάρα για ΑΜΕΑ.

Εικόνα

 Η νέα παιδική χαρά είναι δεδομένο ότι θα αναβαθμίσει τις υποδομές του χωριού μας και ευχόμαστε να είναι πάντα γεμάτη από παιδιά.   

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode