ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2020

2020-01-23 14:07

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εορταστικό γλέντι του συλλόγου μας το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 στο κέντρο του Κου Μπέτσα Χρήστου  στο Πολύδροσο Άρτας.

Η εκδήλωση  στην οποία συμμετείχαν μέλη, χωριανοί και φίλοι του συλλόγου καλύφτηκε μουσικά από τον εξαιρετικό D.J. Κο Γεωργάκη Χρήστο, ο οποίος δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό διατήρησε το κέφι και τον χορό στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις ιδανικές του επιλογές και τον καταπληκτικό του ρυθμό.

Ευχαριστούμε το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη του κέντρου για την άψογη εξυπηρέτηση,  τον D.J. Γεωργάκη, καθώς  και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη για το 2020 εορταστική εκδήλωση του συλλόγου μας.

Δείτε παρακάτω μικρό τμήμα από το video της εκδήλωσης. Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή «Εκδηλώσεις» που διατηρεί ο σύλλογός μας στο Facebook. Για την λήψη του συνολικού Video της εκδήλωσης (2,4G - 3,5 ώρες) μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ.