ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

2019-01-03 09:58

 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2019 η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Η προσέλευση των μελών ήταν πέραν του αναμενόμενου, παρά του προχωρημένου της ώρας και του επικρατούντος ψύχους, γεγονός που βοήθησε στην συμπλήρωση της απαιτούμενης απαρτίας για την τέλεσή της.

 Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών από το Δ.Σ. για την τρέχουσα οικονομική και διοικητική κατάστασή του, ενημέρωση από την Επιτροπή Διαχείρισης Τράπεζας Αίματος για την υπάρχουσα διαθεσιμότητα των φιαλών αίματος του Συλλόγου μας, παρουσίαση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον έλεγχο του οικονομικού τμήματος και αφού απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων ακολούθησε αρχικά η έγκριση του απολογισμού του 2018 και κατόπιν του προϋπολογισμού και του ετήσιου προγράμματος εκδηλώσεων του Συλλόγου μας για το έτος 2019.   

 Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ. ακολούθησε εορταστική εκδήλωση με λαϊκοδημοτική μουσική στο Πνευματικό Κέντρο του Χωριού στην οποία αρχικά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και έπειτα εορταστικό τραπέζι με μπουφέ γλυκών και λοιπών εδεσμάτων, συνοδευόμενα από κρασί, τσίπουρο και αναψυκτικά.

 Στο τέλος της εκδήλωσης αναχώρησαν εύθυμοι για τις οικίες τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Σάββατο 05 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» του Κου Παναβέλη Αθανάσιου, όπου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο λαϊκοδημοτικό γλέντι του Συλλόγου μας για την έλευση του νέου έτους.   

 Ευχόμαστε για μία ακόμη φορά σε όλους χρόνια πολλά, καλή και χαρούμενη νέα χρονιά, γεμάτη υγεία και ευτυχία.

 Για φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» στην σελίδα που διατηρεί ο Σύλλογός μας στο Facebook.

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode