ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017

2017-01-10 12:59

 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017 η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και πέραν του αναμενόμενου, γεγονός που βοήθησε στην συμπλήρωση της απαιτούμενης απαρτίας των μελών για την έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού.

 Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ., η οποία κράτησε περίπου 1 ½ ώρα, τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν με τον καταπληκτικό κλόουν Μότζο Τζότζο, ο οποίος τους παρουσίασε ταχυδακτυλουργικά και μαγικά τρίκ, τους κατασκεύασε διάφορα σχέδια με μπαλόνια και τους μοίρασε γλυκίσματα.

 Μετά την Γ.Σ. ακολούθησε εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου στην οποία πραγματοποιήθηκε αρχικά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και κατόπιν εορταστικό τραπέζι με φαγητά και ποτά για όλους τους παρευρισκόμενους.

 Ευχαριστούμε πολύ τον κλόουν Μότζο Τζότζο για την ευγενική προσφορά του, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό  Άρτας και τον Συνεταιρισμό Κοτόπουλα Ανέζας για την προσφορά των κοτόπουλων καθώς και όλα τα μέλη μας και τους χωριανού μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους .

 Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία.

 Παρακολουθήστε παρακάτω φωτογραφικό υλικό και ολιγόλεπτο VIDEO από την εκδήλωση. Για μεγέθυνση των φωτογραφιών επισκεφτείτε την συλλογή «Εκδηλώσεις» στην σελίδα του Facebook που διατηρεί ο σύλλογός μας. 

 

 

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode