ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2022

2022-08-09 00:48

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Η οργάνωση,  η διασκέδαση και οι υπέροχες στιγμές που έζησαν σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο οι συγχωριανοί μας αποτέλεσαν τους καθοριστικούς παράγοντες που έδωσαν πνοή και ζωντάνια στο όμορφο χωριό μας και την αφορμή για ανανέωση του ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2023, με πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και περισσότερη όρεξη για διασκέδαση.  

 Την αυλαία του προγράμματος άνοιξε την Τετάρτη 20/07/22 η ποδηλατάδα γύρω από τα όμορα χωριά, και κατόπιν ακολούθησαν την Παρασκευή 22/07/22 ο περίπατος γύρω από το Απόμερο, ο παραδοσιακός ποδοσφαιρικός αγώνας το Σάββατο 23/07/22 στο γήπεδο του χωριού μας και η προβολή παιδικής ταινίας το βράδυ της Κυριακής 24/07/22, όπου διανεμήθηκαν αναψυκτικά, κρασί, μπύρες και ψητά σουβλάκια.  

 Την Δευτέρα ακολούθησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της πολιούχο του χωριού μας «Αγίας Παρασκευής», ήτοι ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην εκκλησία του χωριού μας, η λιτάνευση της θείας και ιερής εικόνας της «Αγίας Παρασκευής» και το 19ο Αντάμωμα των Απανταχού Μυτικιωτών.

 Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την επόμενη εβδομάδα με το τουρνουά μπάσκετ την Τετάρτη 27/07/22, το τουρνουά δηλωτής και την τιμητική εκδήλωση «Αναπνέοντας την Κιμωλία της Τάξης» το βράδυ του Σαββάτου 30/07/22, όπου βραβεύτηκαν η νικήτρια του τουρνουά μπάσκετ Ευθυμία Κοτσαρίνη, οι νικητές του τουρνουά δηλωτής Παππάς Πυθαγόρας και Τάτσης Παναγιώτης και αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους παρευρισκόμενους δασκάλους που υπηρέτησαν στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.

 Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για την επιτυχή εκτέλεση του φετινού καλοκαιρινού προγράμματος του Συλλόγου μας, και ιδιαίτερα το Κο Σάκουλα Στέφανο για την ευγενική χορηγία της μικροφωνικής κάλυψης όλων των εκδηλώσεών μας για μία ακόμη χρονιά, καθώς και την Κα Βασιλική Λάμπρου για την χορηγία των πλούσιων εδεσμάτων της εκδήλωσης «Αναπνέοντας την Κιμωλία της Τάξης».  

 Δείτε παρακάτω VIDEO από το 19ο Αντάμωμα των Απανταχού Μυτικιωτών. 

 

Για φωτογραφικό υλικό από τις ανωτέρω εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην σελίδα του στο Facebook στον παρακάτω σύνδεσμο.

www.facebook.com/media/set/?set=a.2771737522854435&type=3

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode