ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2021

2021-08-06 00:06

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Οι συγχωριανοί μας έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την διασκέδαση και τις υπέροχες στιγμές που έζησαν σχεδόν ολόκληρο Ιουλίου, τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Π.Π. για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την αυλαία του προγράμματος άνοιξε την Κυριακή 11/07/21 με προβολή παιδικής ταινίας, η οποία επαναλήφθηκε και την επόμενη Κυριακή 18/07/19, όπου διανεμήθηκαν ψητά σουβλάκια, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά.

Κατόπιν ακολούθησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχο του χωριού μας «Αγίας Παρασκευής», ήτοι ο Περίπατος πέριξ του όμορου χωριού «Απόμερο», η ποδηλατάδα 2021, τα τουρνουά μπάσκετ και δηλωτής, ο παραδοσιακός ποδοσφαιρικός αγώνας 2021, η βαρκάδα 2021, η παιδική παράσταση του Μάγου «Αλέξανδρος» και η τακτική αιμοδοσία των μελών της τράπεζας αίματος του Συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την Κυριακή 01/08/21 με την προβολή παιδικής ταινίας και την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για την επιτυχή εκτέλεση του φετινού καλοκαιρινού προγράμματος του Συλλόγου μας, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την αυστηρή και αδιάλειπτη τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικές φωτογραφίες από τις ανωτέρω εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Για το πλήρες φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφθείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην σελίδα του στο Facebook. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε και ολιγόλεπτο βίντεο από τις ανωτέρω εκδηλώσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάνουν ποδήλατο, ποδήλατο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "umbro 22072021 07 2021"