ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019

2019-08-08 15:21

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας για τον εορτασμό της πολιούχο του χωριού μας Αγίας Παρασκευής. Οι χωριανοί και οι φίλοι του Συλλόγου μας έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την διασκέδαση και τις υπέροχες στιγμές που έζησαν την εβδομάδα μεταξύ 20 και 27 Ιουλίου.

Την αυλαία του προγράμματος άνοιξε το Σάββατο 20/07/19 ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παντρεμένων και ελεύθερων συγχωριανών μας, του οποίου το αποτέλεσμα κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου οι παντρεμένοι με υπερπροσπάθεια κατάφεραν να υπερτερήσουν σε απόδοση και αποτέλεσμα των νεοτέρων.

Ακολούθησε την Δευτέρα 22/07/19 η καθιερωμένη πλέον βαρκάδα των συγχωριανών μας στην Κορωνησία, δια μέσου της Λιμνοθάλασσας Λογαρού. Εκεί σε μία μεγάλη παρέα απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους και τα πρώτα τσίπουρα και έπειτα πήραν τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι εμπειρίες και φωτογραφικό υλικό από την πλούσια πανίδα που παρουσιάζει η λίμνη μας.

Την Τρίτη 23/07/19 πραγματοποιήθηκε η 4η ποδηλατάδα των μικρών μας φίλων γύρω από τα όμορα χωριά, στο τέλος της οποίας οι συμμετέχοντες δροσίστηκαν με αναψυκτικά και απόλαυσαν υπέροχα παγωτά.

Την Τετάρτη έγινε ανασύνταξη των δυνάμεων των χωριανών και την Πέμπτη 25/07/19 εκτελέστηκε Μέγας εορταστικός εσπερινός στον Ιερό Ναό του Μύτικα και κατόπιν λιτάνευση της θείας και Ιεράς εικόνας της Αγίας Παρασκευής στους δρόμους του χωριού μας. Ακολούθησε μεγάλο πανηγύρι στην πλατεία του χωριού, όπου έλαβε χώρα το 18ο Αντάμωμα των Απανταχού Μυτικιωτών.

Η εορταστική εβδομάδα ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27/07/19 με την εορταστική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο, όπου αρχικά μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την παράσταση «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ» και στην συνέχεια διασκέδασαν με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

Δείτε παρακάτω αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό και VIDEO από τις ανωτέρω εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Για μεγέθυνση των φωτογραφιών μπορείτε να επισκεφθείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην σελίδα του στο Facebook.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, δέντρο, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, γρασίδι, δέντρο, φυτό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, δέντρο, παιδί, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, γρασίδι, φυτό, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση