ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 2016

2016-03-09 18:22

Διοργανώθηκε χθες από μερίδα γυναικών του χωριού μας εορταστική βραδιά στο μαγαζί της Κας Κοτσαρίνη Σοφίας «Η αυλή», με σκοπό τον εορτασμό της επετείου της μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας των εργατριών στην Νέα Υόρκη το 1857.

Η εκδήλωση περιελάμβανε φαγητό, μουσική και πολύ χορό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδωσε το στίγμα της εποχής μας για ενότητα, συμπαράσταση και αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών, που σε πολλά μέρη του κόσμου συνεχίζουν να παλεύουν για ισότητα και καλύτερες συνθήκες εργασίας ακόμα και σήμερα.

Το κέφι και η όρεξη για διασκέδαση χτύπησε κόκκινο, δίνοντας την ευκαιρία στις παρευρισκόμενες να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους την επόμενη χρονιά στο μαγαζί της Κας Τόλη Ανδριάνας «Η πλατεία» στο κέντρο του χωριού.

Τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά και να αντιμετωπίζουν όλες τις ημέρες του έτους σαν την χτεσινή γιατί το αξίζουν.