ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018

2018-03-10 16:27

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ απο γιορτη γυναικασ

 Μία υπέροχη βραδιά, γεμάτη κέφι και διασκέδαση, έζησαν οι Γυναίκες του χωριού μας στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας για την επέτειο της διεθνούς ημέρας των Γυναικών (International Women’Day).

 Μία ημέρα που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε. κάθε χρόνο από το 1975 στις 8 Μαρτίου  και καθιερώθηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού κόμματος των Η.Π.Α., σε ανάμνηση της μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από τις εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη για καλύτερες συνθήκες εργασίας.   

 Στα πλαίσια του εορτασμού για τα δικαιώματα και τις ίσες ευκαιρίες των γυναικών, οι συμμετέχουσες υπερέβαλαν εαυτόν και με πρωταρχικό στόχο την διασκέδαση και το ξέγνοιαστο ξεφάντωμα, απόλαυσαν την μοναδική αυτή βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό το δικό τους στίγμα και μήνυμα ως μικρό λιθαράκι στο σύνολο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται παγκοσμίως την ημέρα αυτή.

 Δείτε παρακάτω ολιγόλεπτο ΒΙΝΤΕΟ από την εκδήλωση. Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στην σελίδα που διατηρεί ο Σύλλογός μας στο FACEBOOK.

Ευχόμαστε σε όλες τις Γυναίκες Χρόνια Πολλά.

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode