ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 2019

2019-03-12 20:18

Διοργανώθηκε την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 εορταστική βραδιά του Συλλόγου μας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού για τον εορτασμό της επετείου της μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας των εργατριών στην Νέα Υόρκη το 1857.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Η εκδήλωση περιελάμβανε φαγητό, μουσική και πολύ χορό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδωσε το στίγμα της εποχής μας για ενότητα, συμπαράσταση και αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών, που σε πολλά μέρη του κόσμου συνεχίζουν να παλεύουν για ισότητα και καλύτερες συνθήκες εργασίας ακόμα και σήμερα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Το κέφι και η όρεξη για διασκέδαση χτύπησε κόκκινο, δίνοντας την ευκαιρία στις παρευρισκόμενες να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Ευχόμαστε σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά και να αντιμετωπίζουν όλες τις ημέρες του έτους σαν την επετειακή γιατί το αξίζουν.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Για μεγέθυνση των φωτογραφιών της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» στην σελίδα που διατηρεί ο Σύλλογός μας στο Facebook.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα