ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2017

2017-12-05 10:29

 Με χαρούμενη και εορταστική διάθεση πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.

 Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια και την διαχρονικότητα του Συλλόγου μας μέσα από τις εκδηλώσεις του και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο 2018.

 Κατόπιν ακολούθησε η φωταγώγηση των  Χριστουγεννιάτικων  δέντρων  του Συλλόγου στο σχολείο και στην πλατεία του χωριού και ξεκίνησε η γιορτή με την παρουσίαση Ηπειρώτικων και Νησιώτικων παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική λαϊκοδημοτική βραδιά στον χώρο του σχολείου, όπου τα μέλη και οι συγχωριανοί μας βρήκαν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να γλεντήσουν  και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας την εορταστική και ανέμελη διάθεση που μας προσφέρουν οι μέρες των Χριστουγέννων.

 Δείτε παρακάτω ολιγόλεπτο Video από την εκδήλωση. Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή "εκδηλώσεις" στην σελίδα που διατηρεί ο Σύλλογός μας στο Facebook.  

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode