ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

2018-07-31 23:31

 Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας για τον εορτασμό της πολιούχο του χωριού μας Αγίας Παρασκευής. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολυπληθής και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Οι χωριανοί και οι φίλοι του Συλλόγου μας έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την διασκέδαση και τις υπέροχες στιγμές που έζησαν την εβδομάδα μεταξύ 21 και 28 Ιουλίου, σε συνδυασμό πάντα με τις χαμηλές τιμές.

 Την αυλαία του προγράμματος άνοιξε το Σάββατο 21/07/18 ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παντρεμένων και ελεύθερων συγχωριανών μας, του οποίου το αποτέλεσμα κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου οι ανύπαντροι με υπερπροσπάθεια κατάφεραν να διαμορφώσουν το σκορ σε 3-1 υπέρ τους, στερώντας με τον τρόπο αυτό για μία ακόμη χρονιά την δόξα του νικητή από τους μεσήλικες.

 Ακολούθησε την Δευτέρα 23/07/18 η 3η ποδηλατάδα των μικρών μας φίλων γύρω από τα όμορα χωριά, στο τέλος της οποίας οι συμμετέχοντες δροσίστηκαν με αναψυκτικά και απόλαυσαν υπέροχα παγωτά.

 Την Τετάρτη 25/07/18 εκτελέστηκε Μέγας εορταστικός εσπερινός στον Ιερό Ναό του Μύτικα και κατόπιν λιτάνευση της θείας και Ιεράς εικόνας της Αγίας Παρασκευής στους δρόμους του χωριού μας. Ακολούθησε μεγάλο πανηγύρι στην πλατεία του χωριού, όπου έλαβε χώρα το 17ο Αντάμωμα των Απανταχού Μυτικιωτών, στην έναρξη του οποίου το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας παρουσίασε ημίωρο πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς.

 Την Πέμπτη έγινε ανασύνταξη των δυνάμεων των χωριανών και την Παρασκευή 27/08/18 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον βαρκάδα των συγχωριανών μας στην Κορωνησία, δια μέσου της Λιμνοθάλασσας Λογαρού. Εκεί σε μία μεγάλη παρέα απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους και τα πρώτα τσίπουρα και έπειτα πήραν τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι εμπειρίες και φωτογραφικό υλικό από την πλούσια πανίδα που παρουσιάζει η λίμνη μας.

 Η εορταστική εβδομάδα ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28/07/18 με την εορταστική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο, όπου αρχικά μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τον μάγο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» που παρουσίασε πρόγραμμα με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και στην συνέχεια διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η προγραμματισμένη αιμοδοσία του Συλλόγου μας της Τρίτης 24/07/18 αναβλήθηκε και θα υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

 Δείτε παρακάτω μικρό τμήμα από το φωτογραφικό υλικό και VIDEO από τις ανωτέρω εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Για μεγέθυνση και το σύνολο των φωτογραφιών μπορείτε να επισκεφθείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην σελίδα του στο Facebook. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, υπαίθριες δραστηριότητες και φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, σύννεφο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και λουλούδι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, σύννεφο, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, γρασίδι, παιδί, παπούτσια, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, ουρανός, βουνό, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode