ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ

2016-05-06 10:32

 Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του συλλόγου για το φετινό Πάσχα.

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε την Μεγάλη Πέμπτη με την εκδήλωση κατασκευής Πασχαλινών λαμπάδων για μικρούς και μεγάλους και συνεχίστηκε  την Κυριακή του Πάσχα με την συνεστίαση των χωριανών στο πνευματικό κέντρο, όπου ανταλλάξαμε ευχές, τσουγκρίσαμε κόκκινα αυγά και απολαύσαμε εδέσματα,  αναψυκτικά και  ποτά που διέθεσε ο σύλλογος μας.

 Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, την Τρίτη 3 Μαΐου  2016, όπου σε αντικατάσταση της προγραμματισμένης εκδρομής με βάρκες στην Κωρονησία, η οποία ακυρώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, συγκεντρωθήκαμε όλοι οι χωριανοί στο δημοτικό σχολείο του χωριού και επιδοθήκαμε σε μεγάλο γλέντι και φαγοπότι, το οποίο κράτησε μέχρι το βράδυ.

 Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους και την συνεισφορά τους για την επιτυχία των εκδηλώσεών μας, και ιδιαίτερα τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας που στάθηκε δίπλα μας για μία ακόμη φορά με την προσφορά των πουλερικών την Πρωτομαγιά. Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή "Εκδηλώσεις" στην σελίδα που διατηρεί ο Σύλλογός μας στοFacebook. 

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode