ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2021-01-15 18:03

 Αποστάλθηκαν τα συλλεγμένα πλαστικά καπάκια του συλλόγου μας στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αιγάλεω, συνδράμοντας στην προσπάθειά τους για στήριξη των ατόμων που χρειάζονται αναπηρικά καρότσια.

Εικόνα

 Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με την μεταφορική εταιρεία του Κου Σαπλαούρα και τα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κύριος Σάμιος Ιωάννης.

Εικόνα

 Ο σύλλογός μας συνεχίζει να συλλέγει πλαστικά καπάκια κάθε είδους, τα οποία διαθέτει σε κάθε οργανωμένη και διαφανή προσπάθεια στήριξης συμπολιτών μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στο γενικότερο κλίμα αλληλοϋποστήριξης και αλληλοσυμπαράστασης που διακατέχει τον λαό μας ανά τους αιώνες. 

Εικόνα

 Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μαζί μας μπορούν να αποθηκεύουν τα καπάκια τους στα γραφεία του συλλόγου μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 26810-42192, 6983515241.

Εικόνα

 Θέλουμε να συγχαρούμε δημοσίως τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αιγάλεω και κάθε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα που προσπαθεί και συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην υποστήριξη οποιουδήποτε συμπολίτη μας.

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode