ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 1ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

2020-02-05 21:48

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 1ης Φεβρουαρίου 2020 αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης για τον εορτασμό της Σαρακοστής (κούλουμα) την Καθαρά Δευτέρα στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα με μουσική κάλυψη από τον D.J. Γεωργάκη Χρήστο και:

  α. Διάθεση δωρεάν νηστίσιμων εδεσμάτων (χαλβάς, φασολάδα,  ελιές, λαγάνες, γίγαντες και σουπιές), αναψυκτικών και κρασί.

  β. Συλλογή τροφίμων (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες, αλεύρι κ.ο.κ.) για τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

  γ. Πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, με τιμή λαχνού 1€ έκαστος. 

2. Διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 για τις Γυναίκες του Συλλόγου και του Χωριού μας, στα πλαίσια του εορτασμού της διεθνούς ημέρας των δικαιωμάτων των Γυναικών, όπου θα προσφερθούν δωρεάν φαγητό, κρασί και αναψυκτικά.

3. Διοργάνωση της 3ης  Γιορτής  Χελιού, σύμφωνα  με  σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020. Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας (ημερήσιο) και η μουσική κάλυψη θα πραγματοποιηθεί από λαϊκοδημοτική ορχήστρα με μουσικούς τους Κους Γιαννάκη Γιάννη (κλαρίνο), Κατσαούνο Μάριο (τραγούδι), Πέτσα Αλέξη (κιθάρα) και Κανταρέλης Χριστόφορος (ντραμς).  

4. Μουσική κάλυψη του 19ου Ανταμώματος των Απανταχού Μυτικιωτών που θα πραγματοποιηθεί την 25η Ιουλίου 2020 με την ορχήστρα του Κου Μετσοβίτη Απόστολου, τον τραγουδιστή Κο Σπύρο Σιώλο και την τραγουδίστρια Κα Ντίνα Αλεξοπούλου.

  

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode