3η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ, ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ

2016-11-27 16:53

Ολοκληρώθηκε με τον διαγωνισμό μαγειρικής της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, την Κυριακή 27η Νοεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Σχολείο της Καλαμιάς στην Φιλοθέη Άρτας, η φετινή γιορτή πορτοκαλιού, μανταρινιού, ακτινιδίου και ελιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων.

Παρότι ο καιρός ήταν βροχερός, ο χώρος της εκδήλωσης πλημμύρισε νωρίς από πλήθος κόσμου που ήρθαν να γνωρίσουν νέες και παραδοσιακές συνταγές του Νομού μας και να γευτούν τις δημιουργίες των συλλόγων, γεγονός που συνέβαλε στην δημιουργία εορταστικού κλίματος, στην άριστη εικόνα των παρουσιάσεων και την επιτυχημένη προβολή των τοπικών προϊόντων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τους εκπροσώπους της ΕΡΤ.

Όλοι οι σύλλογοι έβαλαν τα δυνατά τους και εισέπραξαν τα θερμά συγχαρητήρια, τόσο από τον κόσμο όσο και από τους εκπροσώπους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για τις παρουσιάσεις τους και τα εξαιρετικά εκθέματα. Στο τέλος ακολούθησε η καθιερωμένη αξιολόγηση των παρουσιάσεων και η επιβράβευση των καλύτερων συνταγών από την επιτροπή των ΣΕΦ, κατά την οποία ο σύλλογός μας κέρδισε χάλκινο μετάλλιο και ανταμείφθηκε έτσι η προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας για μία παραδοσιακή παρουσία με εξαιρετικές και συνάμα πρωτότυπες συνταγές.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση και VIDEO από την παρουσίαση των εδεσμάτων του συλλόγου μας.