2η ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2018-10-15 17:20

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09 Αυγούστου 2018 η πτήση του τυχερού νικητή της λαχειοφόρου αγοράς του πανηγυριού του συλλόγου της 25ης Ιουλίου 2017.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, αεροπλάνο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Τυχερός ήταν ο κύριος Παπαδιώτης Παντελής, ο οποίος  συνοδευόμενος από την σύζυγό του πέταξαν μία ημίωρη πτήση γύρω από τον Αμβρακικό, προσφορά της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος.

Η εν λόγω πτήση αν και πραγματοποιήθηκε καθυστερημένα λόγω τεχνικών δυσκολιών, διεξήχθει υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, γεγονός που βοήθησε τους τυχερούς να απολαύσουν την όμορφη βόλτα.

Αρχικά οι νικητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της αερολέσχης στο χωριό Κολομόδια Άρτας με την επωνυμία «Αεροδρόμιο Αράχθου Σμηναγός (Ι) Αναστάσιος Μπαλατσούκας».

Στην συνέχεια, εν μέσω προγραμματισμένων εκπαιδευτικών πτήσεων της αερολέσχης, πέταξαν με πιλότο τον εκπαιδευτή Κο Βενετίκο Κωνσταντίνο στα 1000ft άνωθεν του Αμβρακικού κόλπου και των χωριών γύρω από το αεροδρόμιο. Μετά από περίπου 30 λεπτών εναέριας διαδρομής προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο γεμάτοι χαρά και εφοδιασμένοι με αξέχαστες αναμνήσεις και αρκετο φωτογραφικό υλικό.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους τυχερούς νικητές για την συμμετοχή τους και να ευχαριστήσουμε την Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα τον Πρόεδρό της Κο Κώστα Δημήτριο για την ευγενική και τιμητική χορηγία που έκαναν στον σύλλογό μας.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις, την πτήση και το προσωπικό της Αερολέσχης, καθώς και ένα ολιγόλεπτο VIDEO. Για προβολή των φωτογραφιών σε μεγαλύτερο μέγεθος επισκεφτήτε την συλλογή "εκδηλώσεις" στις σελίδες του συλλόγου στο facebook  και στο google+.