ΣΥΝΑΞΗ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΜΥΤΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ

2019-01-22 17:18

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας η πρώτη για φέτος καθιερωμένη σύναξη των ενοριτών υπό τον Πατέρα Αγαθάγγελο. Η υπέρμετρη συμμετοχή του κόσμου συνέβαλε καθοριστικά στην άρτια και γεμάτη ευλάβεια τέλεση της εκδήλωσης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκομένους.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, τα φλουριά της οποίας απέδωσαν στους τυχερούς μία εικόνα του Αγίου Παϊσίου, ένα βιβλίο του Πατέρα Νίκων και ένα του Μακαριστού Μητροπολίτου μας κ.κ. Μελέτιου, δώρα των Πατέρων Θωμά και Αγαθάγγελου προς τους συγχωριανούς μας.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση στην οποία ο σεβάσμιος πατέρας, με τον άγιο και σοφό του λόγο αναφέρθηκε στην απλόχερη και συνεχώς προσφερόμενη αγάπη του θεού, ζητώντας μας μόνο την προσφορά της ίδιας αγάπης στους συνανθρώπους μας και το συνεχές ευχαριστώ μας στον θεό και στον περίγυρό μας. Συζήτηση μέσα από την οποία ο Πατέρας Αγαθάγγελος μεταλαμπάδευσε αξίες και ιδανικά του Χριστιανισμού, θέτοντας με τον τρόπο αυτό έναν οδηγό για την θρησκευτική ανέλιξή μας βασισμένο  στην εμπιστοσύνη προς τον θεό και τον Χριστιανικό τρόπο ζωής.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου, η ακριβής ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί μετά τον καθορισμό του προγράμματος του πατέρα Αγαθάγγελου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.