ΣΥΝΑΞΗ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΜΥΤΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ

2018-02-13 12:44

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στο Πνευματικό κέντρο του Χωριού μας η καθιερωμένη σύναξη των ενοριτών υπό τον Πατέρα Αγαθάγγελο. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην άρτια και γεμάτη ευλάβεια υλοποίηση της εκδήλωσης.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, τα φλουριά της οποίας απέδωσαν στους τυχερούς μία εικόνα της Αγίας Παρασκευής και μία Καινή Διαθήκη, δώρα των Πατέρων Θωμά και Αγαθάγγελου προς τους χωριανούς μας.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση στην οποία ο σεβάσμιος πατέρας, με τον άγιο και σοφό του λόγο, αναφέρθηκε στην σημασία της σαρκικής και ψυχικής νηστείας των ανθρώπων εν όψει της Σαρακοστής, μεταλαμπαδεύοντας σε όλους τους παρευρισκομένους αξίες και ιδανικά του Χριστιανισμού, θέτοντας με τον τρόπο αυτό έναν οδηγό για την θρησκευτική ανέλιξή μας βασισμένο στον Χριστιανικό τρόπο ζωής, στην αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και την εμπιστοσύνη προς τον θεό.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου, η ακριβής ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί μετά τον καθορισμό του προγράμματος του πατέρα Αγαθάγγελου. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.