ΣΥΝΑΞΗ ΕΝΟΡΙΤΩΝ Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΥΤΙΚΑ ΑΡΤΑΣ

2017-01-18 14:41

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16η Ιανουαρίου 2017 στο Πνευματικό κέντρο του Χωριού μας η καθιερωμένη σύναξη των ενοριτών υπό τον Πατέρα Αγαθάγγελο. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην άρτια και γεμάτη ευλάβεια υλοποίηση της εκδήλωσης.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, τα φλουριά της οποίας απέδωσαν στους τυχερούς μία εικόνα της Αγίας Παρασκευής και ένα βιβλίο θρησκευτικού περιεχομένου, δώρα των Πατέρων Θωμά και Αγαθάγγελου προς τους χωριανούς μας.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση στην οποία ο σεβάσμιος πατέρας, με τον άγιο και σοφό του λόγο, μεταλαμπάδευσε σε όλους τους παρευρισκομένους αξίες και ιδανικά του Χριστιανισμού, θέτοντας έναν οδηγό για την θρησκευτική ανέλιξή μας βασισμένο στον  Χριστιανικό τρόπο ζωής, στην αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και την εμπιστοσύνη προς τον θεό.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου, η ακριβής ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί μετά τον καθορισμό του προγράμματος του πατέρα Αγαθάγγελου. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.