ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ

2016-04-28 23:13

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική εορτή του συλλόγου την Μεγάλη Πέμπτη στο πνευματικό κέντρο του χωριού.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με παιδικά και δημοτικά τραγούδια, απόλαυσαν αρτύσιμα και νηστίσιμα γλυκά, δροσίστηκαν με κρύα αναψυκτικά και κατασκεύασαν εντυπωσιακές πασχαλινές λαμπάδες για τους ίδιους και τους φίλους τους.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε το μεσημέρι στις 15:30 έως 17:30 και οι συμμετέχοντες, χρησιμοποιώντας τα υλικά που πρόσφερε ο σύλλογός μας, δημιούργησαν καταπληκτικές λαμπάδες σε τέλειους και μοντέρνους συνδυασμούς.

Το πανέμορφο αποτέλεσμα, το οποίο μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, ενθουσίασε και έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά, όπως ήταν αναμενόμενο, και ταυτόχρονα μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση στους μεγάλους, οι οποίοι δείχνοντας τρομερό ζήλο και αρκετή υπομονή, άρπαξαν την ευκαιρία και παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές και κατασκευαστικές τους ικανότητες.

Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Κο Παππά Γεώργιο για την ευγενική προσφορά των απαιτούμενων λαμπάδων.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά Και Καλή Ανάσταση.