ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ

2019-03-01 15:42

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του αγροτικού ιατρείου του χωριού από τον Σύλλογό μας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων.

Μετά την επίστρωση πλακιδίων στο δάπεδα, την αντικατάσταση των ειδών υγιεινής του WC, την τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, την επισκευή των κουφωμάτων και τον ελαιοχρωματισμό εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, τοποθετήθηκε και το στέγαστρο του αύλιου χώρου του για προστασία των συγχωριανών μας από την βροχή και τον ήλιο.

Η ανακατασκευή του Ιατρείου αποτελεί τμήμα του συνολικού προγράμματος των τελευταίων τριών ετών του Συλλόγου μας με το οποίο, σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο, έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες εργασίες επισκευής και συντήρησης των περισσότερων Δημόσιων κτιρίων και χώρων (Πνευματικό Κέντρο, Δημοτικό Σχολείο, παιδική χαρά, γήπεδο, πλατεία κ.τ.λ.), κάνοντάς τα πιο λειτουργικά και προσιτά στους κατοίκους του μικρού μας χωριού.

Στο άμεσο μέλλον, μόλις εξοικονομηθούν οι απαραίτητοι πόροι, θα ολοκληρωθεί η επίστρωση πλακιδίων των δαπέδων του Δημοτικού Σχολείου, η διαμόρφωση του Γραφείου του Δ.Σ., ο εσωτερικός ελαιοχρωματισμός των κτιρίων, η ανακατασκευή της αποθήκης του Συλλόγου μας καθώς και η συντήρηση του αύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά τα μέλη του Συλλόγου μας που όλον αυτό τον καιρό προσφέρουν εθελοντική εργασία αφιλοκερδώς, καθώς και την Δημοτική Αρχή και το προσωπικό του Δήμου μας για την συνεργασία και την υποστήριξη στην υλοποίηση του προγράμματός μας.