ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ

2017-02-17 20:23

Φωτογραφία

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 επίσκεψη του Δημάρχου Κου Χρήστου Τσιρογιάννη στο χωριό μας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Καθημερινότητας Κο Γεώργιο Πανέτα και τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας – Παιδείας – Αθλητισμού και Πολιτισμού Κο Μιχάλη Κοτσαρίνη. Η υποδοχή των επισκεπτών από τους κατοίκους του μικρού μας χωριού ήταν ιδιαίτερα θερμή και εγκάρδια, γεγονός που βοήθησε στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ξενάγησή τους στους χώρους του χωριού μας.

Αρχικά οι εκπρόσωποι του Δήμου μας επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο, συνοδευόμενοι από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων που διατηρεί ο σύλλογός μας και συνομίλησαν με τα μέλη του χορευτικού τμήματος που βρισκόταν σε μάθημα υπό την δασκάλα παραδοσιακών χορών Κα Μαρία Νάκα.

Κατόπιν επισκέφτηκαν το αγροτικό ιατρείο, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως πρόσφατα, την πλατεία και διάφορα άλλα σημεία του χωριού μας, στα οποία υπάρχει ανάγκη βελτιώσεων των υποδομών και των παροχών του Δήμου προς τους χωριανούς. Τόσο ο Κος Δήμαρχος όσο και οι συνοδοί του έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που διαπίστωσαν, αρκετά εκ των οποίων έχουν ήδη αντιμετωπιστεί μέχρι αυτήν την στιγμή που δημοσιεύετε το παρόν άρθρο.

Στο τέλος κατέληξαν σε καφενείο του χωριού όπου συνομίλησαν με αρκετούς κατοίκους. Κατά την συζήτηση οι χωριανοί μας ενημέρωσαν τον Κο Δήμαρχο για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και έλαβαν ενημέρωση για τις λύσεις που προωθεί ήδη η Δημοτική Αρχή σε αρκετά από αυτά και την διαβεβαίωση για την άμεση αντιμετώπιση των υπολοίπων, στον βαθμό που αυτό είναι δυνατόν με τα μέσα και τις υποδομές του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κο Δήμαρχο και τους συνοδούς του για την μικρή χρονικά αλλά ιδιαιτέρως σημαντική παρουσία τους στο χωριό μας, που αποτελεί ένα από τα μικρότερα χωριά στον Δήμο Αρταίων, με την οποία έδωσαν την δυνατότητα στους κατοίκους να έρθουν σε προσωπική επαφή μαζί τους, να συζητήσουν τα προβλήματά τους και να λάβουν την απαιτούμενη ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου μας.