ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2016-10-19 10:21

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι δραστηριότητες του συλλόγου για τη φετινή χρονιά. Στις 4 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε η έναρξη του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών και στις 11 Οκτωβρίου η πρώτη συνάντηση του θεατρικού τμήματος του συλλόγου. Και στις δύο δραστηριότητες οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο την παρουσίαση δύο άρτια οργανωμένων εκδηλώσεων το καλοκαίρι του 2017. Με βασικά συστατικά την διασκέδασή τους και την χαρά που απορρέει από την συνεχή ομαδική δημιουργία, τα μαθήματα θα συνεχιστούν κατά την διάρκεια του φετινού χειμώνα, θα εντατικοποιηθούν την άνοιξη και το αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο, την εβδομάδα εορτασμού της πολιούχο του χωριού μας.

Παράλληλα, στις 2 και 15 Οκτωβρίου συνήλθε η επιτροπή τροποποίησης του καταστατικού του συλλόγου, κατά τις οποίες έγιναν εποικοδομητικές  συζητήσεις και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με δικηγόρο για την απαραίτητη «άντληση» νομικών συμβουλών που θα βοηθήσει την επιτροπή στο έργο της, με στόχο την παρουσίαση ολοκληρωμένου και άρτια δομημένου καταστατικού στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου τον Ιανουάριο.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου που μετέχουν στην επιτροπή για την διάθεση του πολύτιμου χρόνου τους, καθώς και τις κυρίες ΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ και ΠΑΠΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ που διευθύνουν το χορευτικό και θεατρικό τμήμα αντίστοιχα του συλλόγου μας με όρεξη, υπομονή και επιμονή.