ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 27ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

2024-02-28 09:00

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 27ης Φεβρουαρίου αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης για τις γυναίκες του Συλλόγου και του χωριού μας την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 για τον εορτασμό της επετείου της μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας των εργατριών στην Νέα Υόρκη το 1857.

2. Διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης «κούλουμα» για την έναρξη της Σαρακοστής την Καθαρά Δευτέρα στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, όπου θα προσφερθούν δωρεάν φασολάδα, γίγαντες, χαλβάς, λαγάνες, σουπιές με κοφτό μακαρονάκι, κρασί λευκό και αναψυκτικά. Την μουσική κάλυψη θα επιμεληθεί ο D.J. Γιάννης Χαλκιάς. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

3. Διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στο Ναύπλιο την Κυριακή 7 Απριλίου 2024. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ το άτομο, 5 ευρώ τα παιδιά 12 ετών και κάτω.

4. Διοργάνωση 5ης Γιορτής Χελιού την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, όπου με είσοδο 5 ευρώ θα προσφερθούν χέλια ψητά συνοδευόμενα με λαχανόπιτα και παραδοσιακό ψωμί (μπομπότα) ή σουβλάκια ψητά συνοδευόμενα με πίτα και πατάτες, κρασί λευκό χύμα και αναψυκτικά. Η μουσική κάλυψη θα επιμεληθεί η λαϊκοδημοτική ορχήστρα αποτελούμενη από τον Γιάννη Γιαννάκη (κλαρίνο), Σπύρο Τσόγκα (μπουζούκι) και Μάριο Κατσαούνο (τραγούδι).

Εικόνα

5. Μουσική κάλυψη του πανηγυριού την Πέμπτη 25η Ιουλίου 2024 από την Λαϊκοδημοτική Ορχήστρα αποτελούμενη από τους Τάσο Χούσο (κλαρίνο), Σπύρο Τσόγκα (μπουζούκι), Τασούλα Θεμελή (τραγούδι) και Μάριο Κατσαουνο (τραγούδι).

Εικόνα

6. Προμήθεια θερμοθάλαμου για τις ανάγκες πραγματοποίησης της Γιορτής Χελιού και του ετήσιου ανταμώματος των Απανταχού Μυτικιωτών.

7. Αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων του αύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα και αποδοχή της χορηγίας των απαραίτητων υλικών από τον Κο Μανώλη Λάμπρο.